Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Familiekwesties Purmerend

Familiekwesties

Loopt u binnen uw familie tegen problemen op, denk aan een vastgelopen ruzie, dan kan dit tot onbegrip, verdeeldheid en andere problemen leiden.

Is de erfenis na overlijden niet geregeld, dan kan dat binnen uw familie tot grote onenigheid leiden.

Als mediator begeleid ik in deze situaties de onderlinge gesprekken met als doel om binnen uw familie gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Er komt hierbij geen tv-programma aan te pas, waarin iedereen ziet wat er bij u aan de hand is. In tegendeel, ik garandeer als mediator strikte vertrouwelijkheid en onpartijdigheid.

Burenruzie

Er zijn ook geschillen tussen twee of meerdere families die naast elkaar wonen. Denk aan geschillen die tot grote ergernis kunnen leiden, zoals over een tuinhekje, een muurtje, lawaai, de auto voor de deur en veel andere dingen.

In deze situaties kunt u in uw woonplaats hulp in roepen via de gemeente en zullen buurtbemiddelaars u helpen. In Purmerend zet ik mij tevens als buurtbemiddelaar in. In één gezamenlijk gesprek met de buren wordt getracht tot een oplossing te komen.

Is de situatie complexer dan ben ik als mediator beschikbaar.

Voor duurzame mediation bij Familiekwesties:

Harry van Zurk

MfN mediator

Familiemediator


Neem contact op voor een gratis introductiegesprek:

06-2434 4133

[email protected]

Copyright 2014 Harry van Zurk